Наскоро

Новото Volvo V60

Создаден за генерации

"Инспирирано од нашето наследство, ние сме возбудени да им претставиме класика на новите генерации. 

Нашите автомобили се уживани, споделувани и зачувани во сеќавањата на нивните возачи и патници со декади. Создавајќи го новото Volvo V60, ние го продолжуваме наследството на каравани и моменти кои ќе ги помнат новите генерации. 

Новото Volvo V60 пристига наскоро."

 

Facebook интерактивно претставување во живо

Придружете ни се на 21 февруари на нашето претставување во живо каде ќе добиете одговори на сите прашања за Volvo V60. Подесете го потсетникот за овој настан на Facebook користејќи го линкот подолу.
 
Прашања и одговори во живо