АВТОМОВИЛ НА ГОДИНАТА 2018

Новото Volvo XC40

Со гордост Ви го претставуваме првото компактно SUV кое е прогласено за Автомобил на Годината 2018.

Новото Volvo V60

Новото Volvo V60

Флексибилен караван дизајниран да извлече најмногу од животните моменти.

ДИНАМИЧЕН ШВЕСКИ SUV

НОВОТО VOLVO XC60

Истражете ја новата ера на дизајн и уметност од Шведска. Ви го претставуваме целосно новото Volvo XC60.

НОВОТО Volvo XC40

НОВОТО Volvo XC40

Истражите